تابلو اعلانات

:
قابل توجه دانشجویان کاردانی و کارشناسی نرم افزار و IT که درس پروژه را با خانم کریمی اخذ نموده اند جلسه توجیهی نحوه نگارش و ارائه پایان نامه روز پنجشنبه 4 خردادماه ساعت 13:45 الی 14:15 می باشد.
قابل توجه دانشجویان درس ریاضی پیش مجازی آخرین جلسه توجیهی این درس روز یکشنبه 96/03/07 برگزار می شود. حضور در این جلسه الزامی است.
آخرین مهلت پروژه مالی استاد فرزانه علی اکبری دوشنبه 1 خردادماه می باشد.

امتحان میان ترم حذفی ریاضیات با استاد هاجر نوریانی در تاریخ 31 اردیبهشت ماه

فراخوان عضو گیری تیم رباتیک موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی

قابل توجه دانشجویان گرامی

تیم رباتیک از میان دانشجویان مستعد و کوشا در رشته های الکترونیک، کنترل، مکانیک و نرم افزار عضو می پذیرد. شایان ذکر است دانشجویان پذیرفته شده پس از گذراندن دوره های آموزشی لازم، در زمینه رباتیک مشغول به فعالیت خواهندشد.دانشجویان عزیز در صورت تمایل میتوانند سوابق علمیتحقیقاتی خود را به آدرس

زمانبندی کلاسهای فوق‌برنامه تشکل انجمن‌های علمی

دریافت گواهی نامه انجمن های علمی

حضور دانشجو در تمام جلسات الزامی است

ثبت حضور و غیاب دانشجویان بصورت سیستمی

قابل توجه فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد

لطفا برای تحویل صحافی پایان نامه ی خود و انجام مراحل تسویه حساب حداکثر یک ماه بعداز تاریخ دفاع به تحصیلات تکمیلی مراجعه نمائید.

درصورت هرگونه سئوال با داخلی 8215 خانم آسایش تماس بگیرید.