مسابقات

تیم‌های موسسه در مسابقات ملی در زمینه‌های مختلف اعم از رباتیک، برنامه‌نویسی و سازه‌های ماکارانی شرکت کرده‌اند

و موفق به کسب مقام و امتیاز‌های ارزشمندی گردیده است.

- تیم  موسسه در مسابقه رباتیک که در سال 1389 در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید در لیگ ربات‌های مین یاب موفق به کسب مقام چهارم گردید

- تیم رباتیک موسسه دردو دوره از مسابقات ایران اپن 2010 و 2011 حضور موفقیت آمیزی داشته است.

- تیم رباتیک موسسه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی در دومین دوره مسابقات رباتیک دانشگاه پیام نور(pnu open2011)  که در محمودآباد مازندران برگزار گردید موفق به کسب مقام تیم اخلاق و خلاقیت در لیگ ربات‌های مین یاب اتوماتیک شده است.

- تیم acm موسسه غیاث الدین جمشید کاشانی توانسته است در دو دوره از مسابقات سال 2009 و 2011 به نتایج قابل ملاحظه‌ایی دست پیدا کند

- تیم دانشجویی موسسه (رایا) در دومین دوره مسابقات  کشوری ساخت خرپای پل با ماکارانی با رویکرد پدافند غیر عامل که در موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی خاوران مشهد برگزار گردید در گرایش سازه با بارهای ضربه ایی موفق به کسب مقام چهارم ودرقسمت سازه های سنگین درمیان 90 تیم ازدانشگاههای مختلف موفق به کسب مقام هفتم شده است.