اطلاعیه انتقال برخی از کلاسها به ساختمان جدید دانشگاه(واقع در شمال آزادراه تهران-قزوین جنب شهرک صنعتی آبیک)

احتراما به اطلاع كليه اساتيد ارجمند و دانشجويان گرامي مي رساند كه به دليل شرايط نامساعد جوي کلیه کلاسهای روز سه شنبه و چهارشنبه ( 28و29فروردین)  در ساختمان فعلی دانشگاه برگزار میگردد.

با عرض سلام و وقت بخير خدمت همه اساتيد و دانشجويان محترم
احتراما،به استحضار ميرساند  در مرحله ي انتقال از ساختمان فعلي به ساختمان جديد دانشگاه شماره و مكان برخي از كلاسها مطابق گزارش پيوست تغيير كرده است لذا خواهشمند است شماره  و مكان كلاس خود را مجددا بازبيني نماييد ونكات زير را مورد توجه قرار دهيد:
١- انتقال كلاسها به ساختمان جديد دانشگاه از روز سه شنبه ٩٧/١/٢٨ مي باشد.
٢- شماره كلاسهاي
٤٠١،٤٠٣،٤٠٤،٤٠٥،٤٠٦،٥١٥،٥١٦،٥١٧،٥١٨،٥١٩،٥٢٠ (مطابق گزارش پیوست )در ساختمان جديد دانشگاه برگزار ميگردد.
لازم به ذكر است كه هماهنگي هاي لازم براي سرويس اياب و ذهاب اين عزيزان نيز انجام شده است.

شماره كلاسهاي
401 الی 406 و 515 الی 522 ( با رنگ آبی مشخص شده ) در ساختمان جديد دانشگاه برگزار ميگردد.