نکاتی که دانشجویان قبل از جلسه دفاع باید رعایت نمایند

نکات مربوط به قبل و بعد از جلسه دفاع

دانشجویانی که دارای نقص مدرک و بدهکاری باشند به آنها اجازه دفاع داده نمی شود.

دارا بودن معدل کل بالای 14 قیل از دفاع برای دانشجویان الزامی می باشد  در غیر اینصورت به آنها اجازه دفاع داده نمی شود.

1-پر کردن فرم اعلام آمادگی دفاع در حضور استاد راهنما و تایید فرم توسط مدیرگروه مربوطه و تحویل آن به تحصیلات تکمیلی حداقل 10 روز قبل از تاریخ مشخص شده.

2-پر کردن فرم تسویه حساب مالی قبل از دفاع که در بخش فرم های تحصیلات تکمیلی موجود است.

3- پرینت گرفتن از پایان نامه ( با رعایت نکاتی درباره نحوه نگارش پایان نامه که در بخش فرم های تحصیلات تکمیلی موجود است) و تحویل پایان نامه به داوران یک هفته قبل از دفاع.

4-قرار دادن فرم تایید پایان نامه(اصالت اثر)در نسخه تحویلی به داور قبل از دفاع  و همچنین در کلیه نسخه های صحافی پایان نامه بعد از دفاع.

5-تحویل فرم تاییدیه اصلاحات مربوط به پایان نامه پس از دفاع که در بخش فرم های تحصیلات تکمیلی موجود است.

6- دریافت صورتجلسه دفاع از قسمت تحصیلات تکمیلی(خانم محمدی-خانم خردمند) جهت قراردادن در نسخه صحافی (قابل ذکر است بعد از جلسه دفاع دانشجو ملزم می باشد اصلاحات مربوط به پایان نامه خود را که توسط اعضاء هیات داوران اعلام گردیده بود، انجام داده و پس از آن فرم تاییدیه اصلاحات پایان نامه خود را به امضاء استاد راهنما مربوطه رسانده و جهت دریافت صورتجلسه دفاع جهت قراردادن در صحافی به تحصیلات تکمیلی مراجعه نموده )

7- ثبت فایل مربوط به پایان نامه اصلاح شده و مورد تایید استاد راهنما پس از دفاع در سایت ایرانداک  به نشانی زیر

ثبت پايان نامه و دريافت کد رهگيري   http://www.irandoc.ac.ir/

دانشجو حداکثر یک ماه پس از تاریخ دفاع فرصت دارد اصلاحات مربوط به پایان نامه را انجام دهد و فرم تحویل صحافی خود را در اختیارامور تحصیلات تکمیلی قرار دهد در غیر اینصورت عواقب ناشی از عدم فارغ التحصیلی به عهده شخص دانشجو می باشد.