ثبت نام اردوهای بسیج دانشجویی

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می­رساند بسیج دانشجویی استان قزوین در طرح­های ولایت و طلیعه حکمت از علاقه­ مندان ثبت نام به عمل می­ آورد.

طرح ولایت یا طرح آموزش مبانی اندیشه اسلامی

اردویی فرهنگی و تفریحی می­باشد که هرساله در سطوح استانی و کشوری برگزار می­گردد. در این دوره آموزشی با دعوت از اساتید مجرب و معروف کشوری به آموزش علوم مختلف سیاسی، اجتماعی، حقوق، انسان­شناسی، خداشناسی، اخلاق و ... بسته به سطح مربوطه (استانی یا کشوری) پرداخته می­شود. همچنین می­توان به اجرای برنامه­هایی همچون کلاس آموزش وبلاگ نویسی، برگزاری حلقه­های صالحین با موضوعات متفرقه و دلخواه، پاسخ به شبهات و نیز برنامه­های تفریحی همانند استخر، مسابقات ورزشی و ... در این طرح نیز اشاره کرد.

مشخصات طرح طلیعه حکمت 94:

محل برگزاری: یکی از استان­های کشور

مدت زمان دوره: 12 روز

تاریخ برگزاری: تیر ماه سال 94

نیازمند به کسب نمره قابل قبول در مصاحبه

اردوهای جهادی

ثبت نام در اردوهای جهادی دانشجویی در عرصه‌های بهداشتی درمانی، فرهنگی، آموزشی، عمرانی، اقتصاد مقاومتی

مکان برگزاری دوره : مناطق محروم استان قزوین

مدت زمان دوره: 10 شبانه روز

تاریخ برگزاری: 15 مرداد الی 30 شهریور

لازم به ذکر است مکان و زمان دقیق برگزاری دوره­های مذکور، متعاقباً به شرکت­کنندگان اعلام خواهد شد.

ثبتنام برادران: مراجعه به دفتر بسیج دانشجویی واقع در ساختمان شماره 3 طبقه دوم و یا تماس با شماره09393379646

ثبتنام خواهران: مراجعه به دفتر بسیج خواهران واقع در نمازخانه در روزهای شنبه(ساعت13 الی14) و چهارشنبه(ساعت8 الی11و 14 الی16) وسایر روزهای هفته مراجعه به واحد کانون قرآن و عترت دانشگاه.