راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی پیوسته،کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته سال96

راهنماي پيش ثبت نام و احراز هويت

مقدمه :

ضمن خير مقدم به کليه پذيرفته شدگان، به اطلاع ميرساند ثبت نام دانشجويان در دو مرحله صورت مي­پذيرد.

مراحل ثبت نام به صورت زير مي­باشد

1)    مراجعه به سايت http://edu.ghiaseddin.ac.ir/stdnew و انجام مراحل پيش ثبت نام  زمان شروع ثبت نام اینترنتی برای مقاطع کاردانی از چهارشنبه 22 شهریور

2)    مراجعه حضوري به دانشگاه در تاريخ هاي تعيين شده (که در انتهاي اين بخش آمده است)  با به همراه داشتن مدارک لازم

قبل از شروع ثبت نام نسخه مرورگر خود را چک کنيد و از به روز بودن آن مطمئن شويد  فقط از مرورگرهاي  Google Chromeاستفاده نماييد و سپس به وب سايت زير مراجعه نماييد :

جهت ارتباط تلفنی بعداز شماره گیری شماره  15-02832898511داخلی شماره 9 را بگیرید.

گام اول:  ورود به سايت  http://edu.ghiaseddin.ac.ir/stdnew

گام دوم :ابتدا با کد ملي يا کد داوطلبي و شماره پرونده يا شماره شناسنامه وارد سامانه شويد مطابق شکل زير:

گام سوم:  راهنماي ورود اطلاعات

در هر مرحله لازم است پس از پر کردن موارد ستاره دار روي دکمه ثبت کليک نماييد و براي ورود به مرحله بعدي روي نمايشگر بالاي صفحه سمت راست کليلک نماييد.

گام چهارم : ورود اطلاعات  شناسنامه اي مطابق شکل زير فيلدهاي اجباري حتما پر شود

گام پنجم : مشخصات خانوادگي

گام ششم اطلاعيه زمان حضور در دانشگاه

گام هفتم  : ( روي دکمه ارسال کليک نماييد )

طي کردن مراحل پيش ثبت نام و احراز هويت قبل از مراجعه حضوري الزامياست .

با مراجعه حضوري مراحل ثبت نام شما تکميل مي­گردد.

پس از انجام مرحله پيش ثبت نام و احراز هويت الکترونيکي، لازم است در تاريخ­هاي تعيين شده به همراه مدارک لازم (طبق جدول زير) به موسسه مراجعه فرماييد.

تاريخ مراجعه حضوري مقطع  کارداني پيوسته  از پنج شنبه 23 شهریور ماه

مدارک لازم :

·         اصل ديپلم يا گواهينامه موقت دوره متوسطه(سه سال دبيرستان) و 3 سري کپي از آن  (طبق ضوابط تا تاريخ مقرر اخذ شده باشد)

·         اصل ريز نمرات سه سال دبيرستان

·         تاييديه ديپلم (مراجعه به دفتر پيشخوان خدمات دولت مستقر در محل دانشگاه  به همراه کپي ديپلم و دريافت رسيد از دفتر پيشخوان )

·         دانشجويان دختر : يک  سري کپي شناسنامه از صفحه اول و در صورت داشتن توضيحات،صفحه توضيحات وکارت ملي

دانشجويان پسر :  دو  سري کپي شناسنامه از صفحه اول و در صورت داشتن توضيحات،صفحه توضيحات ،کارت ملي  وکارت پايان خدمت

·         8 قطعه عکس 4*3  زمينه سفيد (پشت نويسي شده) با رعايت شئونات اسلامي

·         درصورت داشتن كارت پايان خدمت ارائه كپي كارت پايان خدمت به همراه اصل آن (حتما بايد هوشمند باشد،کارت هاي قديمي فاقد اعتبار مي­باشند)

دانشجویان مقطع کاردانی پیوسته ورودی جدید میتوانند با پرداخت مبلغ 700 هزار تومان علی الحساب نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

تاريخ مراجعه حضوري مقطع کارشناسي ناپيوسته  از شنبه اول مهر ماه 1396

مدارک لازم :

·         ارائه نامه لغو معافيت دوره ي کارداني الزاميست ( براي آقاياني که پايان خدمت ندارند )

·         اصل مدرك يا گواهي موقت دوره کارداني

·         اصل ريز نمرات و  تاييديه تحصيلي  دوره کارداني  (پس از تکميل مراحل ثبت نام با ارائه نامه به دانشگاه مقطع قبلي به صورت پستي از آن دانشگاه دريافت مي گردد)

·         دانشجويان دختر : يک  سري کپي شناسنامه از صفحه اول و در صورت داشتن توضيحات،صفحه توضيحات وکارت ملي

تاريخ مراجعه حضوري مقطع کارشناسي پيوسته از دوشنبه 27 شهریور ماه

مدارک لازم :

·         اصل مدرک يا گواهينامه موقت دوره پيش دانشگاهي و 3 سري کپي از آن (طبق ضوابط تا تاريخ مقرر اخذ شده باشد)

·         اصل مدرک يا گواهينامه موقت دوره متوسطه(سه سال دبيرستان)

·         اصل ريز نمرات سه سال دبيرستان

·         اصل ريزنمرات پيش دانشگاهي